Karrierhoroszkóp & numeroszkóp készítés

Több mint 20 éve foglalkozom asztrológiával. Ez idő alatt sok száz horoszkóp üzenetét fordítottam le és fedeztem fel közösen az ügyfeleimmel, akik visszajelzései meggyőztek arról, hogy a horoszkóp a személyiség leírásának és az életélményeknek figyelemre méltóan pontos nyelve.

A másik, számomra lenyűgöző ősi kódrendszer a számmisztikában használt numeroszkóp, ami számokban közvetíti felénk életünkkel kapcsolatban a felsőbb világok üzenetét. Ezek az ősi önismereti módszerek olyan útmutatók, melyeket kár volna figyelmen kívül hagyni karrierünk alakítása során.

A karrierhoroszkóp és numeroszkóp segít rálátni arra, hogy mi a dolgunk a világban. A karrierhoroszkóp & numeroszkóp elemzéssel feltárhatók pszichénk különleges mélységei és összefüggései, amelyek által közelebb kerülhetünk magunk, és szakmai utunk megértéséhez.

Kránitz Éva

Kránitz Éva

70 6363 538

info@karrierhoroszkop.hu

Szemléletem

Az évek során találkoztam már számtalan pszichológiai elmélettel és terápiás gyakorlattal. De az emberi személyiség ámulatba ejtő birodalmában végül mégis bármelyik pszichológiai iskolánál jobban rá tudom magam bízni az asztrológiára és a számmisztikára.

Ugyanakkor belátom, hogy az asztrológiát és számmisztikát sem tudományosan, sem filozófiailag nem könnyű megragadni. Azonban ezek az ősi önismereti rendszerek olyanfajta gazdagsággal bírnak, amelyet széles körben nagyon értékesnek ismert el és dokumentált a történelem számos ragyogó elméje.

Az asztrológia és esemény-előrejelzés összekapcsolódása a közvélemény elképzeléseiben, és sajnos sok asztrológus gyakorlatában is, sok intelligens embert visszatart attól, hogy elmélyüljenek ezekben a fantasztikus és áldásos tudományokban.

Meggyőződésem, hogy a jövő generációk pszichológiakönyvei úgy tekintenek majd az asztrológiát és számmisztikát nem használó modern pszichológusokra, mint ahogyan a mai kor csillagászai tekintenek a távcsöveket nem ismerő középkori csillagászokra.

Őszintén remélem, hogy az asztrológia a jövő pszichológiájának egyetemesen elfogadott rendszere lesz. És rutinnal fogjuk használni a születési horoszkópot és a numeroszkópot a jövő tanácsadói munkájában. Például karrier-tanácsadásban, munkaerő- vagy vezetőkiválasztásban, éppúgy mint ma az interjút vagy a teszteket.

Időnként felteszik nekem a kérdést, hogy magasan kvalifikált szakemberként tényleg hiszek-e az asztrológiában és számmisztikában?

Az asztrológia és számmisztika számomra ma már nem a hitről szól, hanem a tapasztalatokról, a saját és ügyfeleimmel való sok közös munka eredményeiről.

Hosszú évek tapasztalata alapján egyértelműen mondhatom, hogy az asztrológia és számmisztika (ha helyesen alkalmazzuk) sokkal precízebb és tudományosabb módszere az ember megértésének – legyen szó velünk született értékválasztásainkról, személyiségjegyeink különbözőségéről, motivációinkról, kríziseink időzítéséről, kihívást vagy intenzív fejlődést hordozó életszakaszainkról, döntéshozatali képességünkről, kapcsolatainkról –, mint bármilyen más megközelítés, beleértve az általam ismert összes pszichológiai iskoláét.

A legtöbb tapasztalt asztrológus hozzám hasonlóan hosszú listát tudna összeállítani magasan kvalifikált vagy sikeres emberek neveiből, akik rendszeresen felkeresik. Habár ezek az asztrológia és számmisztika áldásait élvező és kihasználó emberek legszívesebben nem beszélnek erről senkinek.

A valláson és politikán kívül semmilyen más terület nem tud ilyen szélsőséges és negatív reakciókat kiváltani egyébként értelmes, de a témáról az égvilágon semmit sem tudó emberekből. Azok, akik tudattalanul ágálnak az asztrológia ellen, talán nem tudják, hogy történelmünk számos kimagasló és briliáns elméje talált nagy értéket ezekben az ősi tudományokban.

Galilei sok évtizeden át gyakorolta és tanította az asztrológiát, és tartott előadásokat a padovai egyetemen tanuló orvostanhallgatóknak. Akkoriban az asztrológiát a gyógyászat segédtudományának tartották.

Kepler, csillagászként, egyik fő feladatának tekintette, hogy az asztrológiát megbízhatóbb és nagyobb tiszteletnek örvendő tudománnyá tegye, és életében mindvégig kiállt az értéke mellett.

Carl G. Jung elismerte, hogy számos esetben fordult az asztrológiához, ami gyakran olyan dolgokat tett számára világossá, amiket máskülönben nem tudott volna megérteni (B.V. Raman professzorhoz írott leveléből, 1947. szeptember 6.).

Stanislav Grof pszichiáter behatóan foglalkozott az asztrológiával, amiről az Ancient Wisdom and Modern Science (Ősi bölcsesség és modern tudomány) című könyvében tesz említést.

Deepak Chopra egy interjújában így fogalmaz:

„A test figyelemmel kíséri az égitestek mozgását, és a biológiai folyamatok planetáris folyamatok eredői. Létezik egy mindent átható intelligencia, amely megszervezi az univerzumban zajló folyamatok végtelenségét, és összeköti egymással a dolgokat.”

Hátterem

  • TANULMÁNYOK: Matematikai és közgazdasági felsőfokú tanulmányokat végeztem.  MBA diplomámat nemzetközi menedzsment szakon a Case Western Reserve Universityn szereztem.
  • VÁLTOZATOS KARRIER: Többször váltottam szakterületet, voltam beosztott és vezető, alkalmazott és vállalkozó, dolgoztam multinacionális és magyar tulajdonú cégeknek, több iparágban, itthon és külföldön. Jelenleg vezetőfejlesztéssel, és karrier-tanácsadással foglalkozom.
  • ASZTROLÓGIA: Humanisztikus szemléletű asztrológiai ismereteimet a Humanisztikus Asztrológiai Iskola négyéves alapkurzusán szereztem, amit egyéves szupervízióval kísért esetmegbeszélő gyakorlaton mélyítettem el. Szemléletem időközben bővült, ma már a horoszkóp transzcendens vizsgálatával is foglalkozom. Ismereteimet e téren Griga Zsuzsának köszönhetem.
  • SZÁMMISZTIKA: Amikor a matematikát választottam tanulmányaim fő irányának, még nem tudtam, hogy a számoknak sorsfordító ereje lesz az életemben. Hálás vagyok Eschwigné Varga Zsuzsának, amiért átadta a Pythagoraszi és Jantra négyzetek ősi tudását, amivel most már én is irányt tudok mutatni másoknak.
  • LELKI TANÁCSADÁS: A lelki tanácsadáshoz szükséges pszichológiai ismereteket az MMSZKE pszichoanalitikusan orientált elméletre és művészetterápiás módszerre épülő hároméves csoportvezetői képzésén szereztem (csoportvezetői klaszterszámom: 235/2014).