Ősi önismereti módszerekKarrier asztrológia

Mi az, amit érdemes dióhéjban tudni az ősi önismereti módszerekről, mielőtt karrierhoroszkóp készítésre jelentkezik?

  • Az asztrológia és számmisztika ősi önismereti módszerek.

  • Az asztrológia az „amint fent, úgy lent”, „amint kint, úgy bent” (és fordítva) ősi bölcsességen alapul, ami azt fejezi ki, hogy a makrokozmosz (univerzum) leképeződik a mikrokozmoszban (emberben). Ezt a mezopotámiai papok figyelték meg, akik háromezer éven át jegyezték le mindazokat az összefüggéseket, melyeket az égitestek járása és a földi élet között megfigyeltek.

  • A számok az égitestek energiáit szimbolizálják. Rejtett titkaiknak elmélete szintén több ezer éves megfigyelések és tapasztalatok eredménye.

  • Az ősi kultúrákban az ember és a kozmosz egysége magától értetődő volt. Az idők során azonban ez a kapcsolat meggyengült. Az asztrológia és a számmisztika segíthet visszaállítani a rendet az ember és az univerzum között.

  • Az ember hangoltságát, azaz azt, hogy miképp illeszkedik az univerzális rendbe, a horoszkóp és a numeroszkóp mutatja. Az asztrológiai és számmisztikai nézőpontú konzultációkon ezek szolgálnak útmutatóként. A horoszkóp elkészítésének feltétele a születési dátum (év, hó, nap, óra és perc) és a születési hely (város) pontos ismerete.

  • A horoszkópban tanulmányozható az emberi természet archetipikus szintje (a személyiség alapja) és a létezés dinamikájának sorsszerű működése (amit Keleten karmának hívnak). A numeroszkóp egy kódrendszer, mely a számokon keresztül közvetíti felénk a felsőbb világok üzenetét.

  • Ha valaki megfejti, milyen alapvető energiamintázatokkal született, megnyílik előtte saját valósága. Megértheti, mitől remélhet valódi örömet, és melyik út vezet a kiteljesedés felé. Ezáltal megteremtheti azokat az alapokat, amikre az élete felépülhet, vagy gyógyulhat, megbékélhet az életével.

  • Az univerzumról egyre többet tudunk, és ezáltal szemtanúi lehetünk az emberi psziché tágulásának, illetve annak, hogy egyre inkább képesek vagyunk befogadni az univerzum felsőbb dimenzióinak valóságát.

    Ezzel párhuzamosan az ősi önismereti módszerek is fejlődnek, további lehetőségeket kínálva önmagunk feltárásához és megértéséhez.